Mina sidor

Välkommen till Mina sidor!


BOSTADSKÖ

Här registrerar du dig för att stå i vår bostadskö. När du har registrerat dig så kan du anmäla intresse för de olika områdena där vi har lägenheter.
Vi publicerar lediga lägenheter på Mina Sidor och på vår hemsida och då kan intresseanmälan göras.

När lägenheten hamnat i din intressekorg finns du också med på våra listor för just den lägenheten. Vi tar sedan kontakt med dig för vidare förmedling.
Om en lägenhet som du anmält intresse för, inte längre syns i ditt intressekort, beror det på att uthyrningsprocessen har påbörjats och att vi plockat bort lägenheten för fler anmälningar. Du finns fortfarande med ändå om lägenheten inte skulle bli uthyrd i första skedet.
Glöm inte att logga in minst var 6:e månad för att behålla din plats i kön.


MINA SIDOR HYRESGÄST

Som hyresgäst hos oss kan du se dina hyresavier, din betalningshistorik samt få övrig information om ditt boende.

Felanmälan:
På Mina Sidor kan du anmäla eventuella fel i din bostad eller lokal dygnet runt. Felanmälan hittar du under fliken med ditt avtal/kontrakt. Vid akuta ärenden, efter kontorstid, ring vår jour. Du hittar telefonnumret till jouren i ditt trapphus.


UTHYRNINGSPOLICY

Turbinen har ett brett erbjudande av hyresbostäder. Här finns olika typer av lägen, storlekar och karaktärer på boenden. Våra lediga bostäder annonseras på www.turbinen.se samt i förekommande fall på samverkande marknadsplatser eller bostadsförmedlingar.

För att hyra lägenhet ska du ha fyllt 18 år, ha svenskt personnummer eller samordningsnummer och vara en skötsam hyresgäst. Du ska ha bra referenser från tidigare hyresvärd och ha en god ekonomi. Med god ekonomi menas att du ska ha en fast disponibel inkomst stor nog att betala din hyra och inte ha några betalningsanmärkningar eller oreglerade skulder. Vi tar alltid en kredit –och referensupplysning.

Välkommen att söka som hyresgäst hos Turbinen!