Mina sidor

Mina sidor är en tjänst för dig som redan är hyresgäst hos oss på Turbinen eller för dig som söker lägenhet hos oss.

Har du redan ett konto, loggar du in med ditt användarnamn (e-postadress) och det lösenord som du själv valt.

För att registrera ett konto på Mina Sidor, klicka på ”Registrera dig” och lägg in dina uppgifter.

MINA SIDOR HYRESGÄST

Som hyresgäst kan du här anmäla eventuella fel i din bostad eller lokal dygnet runt. Du kan se dina hyresavier och din betalningshistorik samt få övrig information om ditt boende.

MINA SIDOR SÖKANDE

Att ha ett konto på Mina sidor som sökande innebär att du gjort en intresseanmälan till oss där du angivit dina uppgifter och dina önskemål om bostad.

Som sökande kan du se våra objekt när de blir lediga för uthyrning och också anmäla intresse på det som du är intresserad av. När vi publicerar lägenheter här, kommer du få ett mail som talar om det. Men du måste logga in och göra intresseanmälan på en specifik lägenhet som hamnar i din intressekorg.

Vad händer sen?

När lägenheten hamnat i din intressekorg finns du också med på våra listor för just den lägenheten. Vi tar sedan kontakt med dig för vidare förmedling.

Om en lägenhet som anmält intresse för inte längre syns i din intressekort, beror det på att uthyrningsprocessen har påbörjats och att vi plockat bort lägenheten för fler anmälningar. Du finns fortfarande med ändå.

Kom ihåg att du måste logga in var sjätte månad för att du inte ska ramla ur vårt system.

UTHYRNINGSPOLICY

Turbinen har ett brett erbjudande av hyresbostäder. Här finns olika typer av lägen, storlekar och karaktärer på boenden. Våra lediga bostäder annonseras på www.turbinen.se samt i förekommande fall på samverkande marknadsplatser eller bostadsförmedlingar.

För att hyra lägenhet ska du ha fyllt 18 år, ha svenskt personnummer eller samordningsnummer och vara en skötsam hyresgäst. Du ska ha bra referenser från tidigare hyresvärd och ha en god ekonomi. Med god ekonomi menas att du ska ha en fast disponibel inkomst stor nog att betala din hyra och inte ha några betalningsanmärkningar eller oreglerade skulder. Vi tar alltid en kredit –och referensupplysning.

Välkommen att söka som hyresgäst hos Turbinen!